Kirkesanger

Nu er sommerferien ved at være slut, og jeg er klar til at starte på mit nye arbejde som kirkesanger i Verninge Kirke – igen.
Jeg startede egentlig i slutningen af februar med at hjælpe til med at få lidt sang og musik ind i minikonfirmandundervisningen. Vi havde nogle superhyggelige torsdageftermiddage, hvor der både blev sunget salmer, spirituals og sange, der passer til Sigurds bibelhistorier.
Desværre blev jeg ramt af en meget langvarig forkølelse. I et forsøg på at synge alligevel, fik jeg overbelastet stemmen, så jeg til sidst blev nødt til at sygemelde mig. Nu er jeg heldigvis klar til at gå i gang igen, og jeg glæder mig både til at synge i kirken og til at starte et hold med babysalmesang til september.
Jeg er uddannet Cand. mag. i engelsk og musik, og mens jeg læste, var jeg kirkesangervikar i en lang række landsbykirker nord for Århus. Jeg var også kirkekorsanger i en af bykirkerne i en del år. At blive kirkesanger i Verninge Kirke, er derfor lidt ligesom at komme hjem igen. Der er noget ganske særligt ved at synge i en kirke, og jeg holder rigtig meget af at synge salmer og i det hele taget være med til at holde gudstjeneste.
For 17 år siden flyttede min mand og jeg til Tommerup St., og her bor vi stadig – nu sammen med vores 15-årige søn og snart 12-årige datter. I 2017 valgte jeg at sige mit job som afdelingsleder/projektleder på Syddansk Universitet op, fordi min mand og jeg tilsammen havde for travlt. Men da muligheden for at synge i ”nabokirken” dukkede op, var det oplagt for mig at gå efter den. Som kirkesanger har jeg fantastiske betingelser for at passe alle mine andre tjanser som mor, havemenneske, motionist, hjemmekok og ”pony-mor”, som jeg gerne vil prioritere at bruge en masse tid på.


Søndag 1. marts 2020
Kl. 9.15

Gudstjeneste

Dorthe Terp Dahl

Sted: Verninge Kirke

1. søndag i fasten - Læs dagens bibeltekst her

Søndag 21. juni 2020
Kl. 8.00

Sogneudflugt Hjerl Hede

i 2020 går sogneudflugten til frilandsmusseet Hjerl Hed nær Skive
Datoen er den 21. juni, og prisen bliver kun 250,- pr. person alt inkl.
Mere information i næste nummer

Glæd jer til babysalmesang

Første gang 5. september

Har du lyst til at give din baby og dig selv nogle dejlige stunder med sang, leg og hygge?
Vi inviterer til babysalmesang for forældre og babyer i alderen 0-12 måneder med start torsdag den 5. september fra kl. 10-11. Læs mere

Kirkebladet

Et ny blad er ude ... et adventsnummer.

Se bladet her

Kirkesanger

Nu er sommerferien ved at være slut, og jeg er klar til at starte på mit nye arbejde som kirkesanger i Verninge Kirke – igen.
Jeg startede egentlig i slutningen af februar med at hjælpe til med at få lidt sang og musik ind i minikonfirmandundervisningen. Vi havde nogle superhyggelige torsdageftermiddage, hvor der både blev sunget salmer, spirituals og sange, der passer til Sigurds bibelhistorier. Læs mere