Kirkevandringen

Den 22. april

Kirkevandringen blev en dejlig dag i det smukkeste vejr. Der var mødt ca. 35 morgenfriske op i Verninge Kirke til andagt og morgenmad, siden stødte flere til.
Herefter gik det mod Tommerup ad den Lodne Gyde , men med en omvej ad Vesterlaugsvej, hvor formand for Brylle menighedsråd Vagn Torp stod for kaffe og kage på den smukke gård. De trætte blev samlet op i Niels’ Land Rover.
Herefter gik vi videre mod Tommerup, hvor menighedsrådet stod for en virkelig dejlig frokostanretning i det flotte sognehus. Dagen sluttede i Tommerup Kirke, hvor vi prøvede at stå op og synge som i England.

Kirken er åben

Alle Gudstjenester og kirkelige aktiviteter er atter mulig

Atter kan der afholdes gudstjeneste i kriken. Således vil der blive afholdt gudstjeneste torsdag den 21. maj kl. 10.30.
Der må i første omgang kun være 25 i kirken og ingen altergang.

Ved spørgsmål kontakt:
Sognepræst Niels Lysebjerg 64 75 11 50
Graver Peder Bonde 64 75 28 33
Formand Ellen Warring 64 75 24 24

Kirkegården

Coronareglerne rammer også vores personale på kirkegården
Der vil kun være minimum af bemanding på kirkegården
Vores toiletter vil endvidre være aflåst
Vores graver Peder Bonde kan kontaktes pr. telefon 64 75 28 33

3. maj 2020 Udsat

I henhold til biskoppernes udmeldning i dag den 18. marts på diverse medier om at konfirmationer, grundet stadig høj smittefare, skal udsættes til efter pinse, er konfirmationen i Verninge 3. maj udsat.
Der er endnu ikke sat en ny dato.
Konfirmandforældre er underrettet pr. mail.

Mvh Niels Lysebjerg

Et ny blad er ude ... foråret er på vej :) Se bladet her