Torsdag 20. februar 2020 Kl. 14.15

Minikonfirmand 2020

Niels Lysebjerg

Sted: Præstegården

I de sidste par år har vi haft mini-konfirmand i Verninge Kirke.
Og uanset om der er kommet mange eller få, så har de der er kommet haft det fantastisk. Det er i hvertfald mit indtryk. Børn i den alder er fyldt med spørgsmål om livet, om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen osv. Og de er glade for at få lov at til fortælle, og de er glade for at få fortalt historier, og de er glade for sang og musik. Alt dette løber sammen i en højere enhed når vi samles til minikonfirmand.
Vi mødes ved skolebussen når den holder ved kroen ca. 14.15 efter skoletid og i samlet flok går vi op i kirken. Og synger, for fortalt historier og laver aktiviteter indtil. 15.45. Undervejs er der et stykke kage og glas juice el. lign.
Der er ikke mødepligt, man kommer de gange man synes man kan. Og hver dag vil have sin egen afslutning.
Jeg vil få hjælp af Ellen Kathrine Arve, fra Tommerup St. der har en musikvidenskabelig uddannelse og pædagoisk erfaring, så at der er garanti for kvaliteten, og garanti for sang og musik.
Vi begynder Torsdag efter vinterferien, altså Torsdag d 20. februar og påregner 8 gange og slutter Torsdag før påske Torsdag 2april. Og vi afslutter forløbet med en familiegudstjeneste Palmesøndag den 11 april klokken 1030.
Tilmeldning er ikke nødvendigt, men er da altid hyggeligt. Skriv eller ring til Sognepræst Niels Lysebjerg på nelh@km.dk eller på telefon eller sms på 22 13 22 27 også hvis man spørgsmål, forslag kritik, mv. Tøv endelig ikke med at henvende Jer.


Søndag 1. marts 2020
Kl. 9.15

Gudstjeneste

Dorthe Terp Dahl

Sted: Verninge Kirke

1. søndag i fasten - Læs dagens bibeltekst her

Søndag 21. juni 2020
Kl. 8.00

Sogneudflugt Hjerl Hede

i 2020 går sogneudflugten til frilandsmusseet Hjerl Hed nær Skive
Datoen er den 21. juni, og prisen bliver kun 250,- pr. person alt inkl.
Mere information i næste nummer

Glæd jer til babysalmesang

Første gang 5. september

Har du lyst til at give din baby og dig selv nogle dejlige stunder med sang, leg og hygge?
Vi inviterer til babysalmesang for forældre og babyer i alderen 0-12 måneder med start torsdag den 5. september fra kl. 10-11. Læs mere

Kirkebladet

Et ny blad er ude ... et adventsnummer.

Se bladet her

Kirkesanger

Nu er sommerferien ved at være slut, og jeg er klar til at starte på mit nye arbejde som kirkesanger i Verninge Kirke – igen.
Jeg startede egentlig i slutningen af februar med at hjælpe til med at få lidt sang og musik ind i minikonfirmandundervisningen. Vi havde nogle superhyggelige torsdageftermiddage, hvor der både blev sunget salmer, spirituals og sange, der passer til Sigurds bibelhistorier. Læs mere